Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası urfa haber

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinciden 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Ekinci :”Kamuoyunun haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamanın yanı sıra toplumsal sorunları dile getirme konuları tartışmaya açma yeni görüş ve önerilere fırsat tanıma demokrasinin işlerliğine katkı sağlama gibi pek çok sorumluluğu yerine getiren basın mensupları bu zor ve fedakârlık isteyen görevi layıkıyla yapmaya toplumun gözü kulağı olmaya devam etmektedirler.

Halkın haber alma hakkı ve özgürlüğü adına özveri gerektiren gazetecilik mesleğini icra eden gazetecilerimiz kamuoyu adına hassas ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen tarafsız güvenilir ve basın ahlak kurallarına uyma gayretiyle toplumsal kalkınmanın sağlanmasında da önemli bir yere sahiptirler.

Edindikleri bilgiyi ilkeli ve doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşan meslek ilkelerine bağlı kalarak özveriyle çalışmaya gayret gösteren başta İlçemizde görev yapan gazeteciler olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Gününü kutlar meslek hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48