Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli ak partı

Bu haber kez okundu.

Başkan Ekinci, Esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi

Belediye işlerinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Çarşı Merkezi esnafını ziyaret etti. İşyerlerini tek tek gezerek esnafa bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Kendisiyle yakından ilgilenen esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ekinci, “Esnafımız bizim için çok değerli. Her fırsatta esnafımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Daha güzel bir Viranşehir için esnafımızla, vatandaşlarımızla el ele çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlara belediyenin çalışmaları hakkında bilgi de veren Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak vatandaşa en güzel hizmeti sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Başkan Ekinci, esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp çözümü de yerinde ürettiklerini ifade ederek, “Yaptığımız ziyaretlerle hem gönülden gönüle köprüler kuruyoruz hem de hizmetkârı olduğumuz hemşerilerimizin bize ilettikleri sorun ve talepleri sonuna kadar dinliyoruz. Esnafı gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya ve Viranşehir’i sahadan yönetmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49