Öne Çıkanlar 2 Yaralı Haftasonu Mesaisinde De Vatandaşlarla Birlikte Oldu Urfada Trafik Kazası Türkiyeyi yasa boğan hain saldırıda kahreden detay pek çok yeniliği hayata geçirecek

Bu haber kez okundu.

Başkan Beyazgül Talimat Verdi, Kırsalda Hizmetler Hız Kazandı

Kırsal yollarda alt yapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, menfez yapım çalışmalarıyla kış aylarında oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçmeyi hedefliyor. Bugüne kadar 22 adet menfez yapan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl içerisinde dere yatağı ile yol ağlarının kesiştiği tüm bölgelere aynı hizmeti ulaştırmayı hedefliyor. Kırsalda 100 kilometre beton yol yapma kararı alan Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal bölgelerdeki yoğun çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR

Sürdürülen çalışmalardan dolayı Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür eden Karaköprü İlçesine Bağlı Överler Mahalle sakinleri, “Kış aylarında yoğun yağmur yağışları ile birlikte arazilerimiz su altında kalıyordu ve şehir bağlantı yollarımız kullanılamaz hale geliyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49