Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan, Turgut özal’ın ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı
Başkan Aslan mesajında: “8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, seçkin devlet adamlarından ve siyasetçilerden biriydi. Sorumluluk üstlenmekten çekinmeyen bir dava adamı, ülkemizin önündeki engelleri nasıl aşabileceğimize dair yol gösteren bir kılavuz ve gerçekleştirdiği zihinsel devrimle ülke ve millet olarak kendimize güvenmemizi sağlayan bir öncü şahsiyetti. 1980 yılında kurmuş olduğu Anavatan Partisi, ilk seçiminde tek başına iktidar olmayı başarmıştır. Halkın sevgisini kazanan Özal, milleti her zaman önde tutmuş ve devleti millete hizmetkar kılmıştır. Türkiye'ye yeni ufuklar kazandıran yeniliklere imza atarken "tepeden inme hiçbir reform bir milletin ruhunu harekete geçiremez" diyerek halkın iradesine yaslanıp gerçekleştirdiği siyasi ve hukuki hamlelerle demokrasinin güçlenmesini, ekonominin dışa açılmasını sağlamıştır. Türkiye’nin değişiminde, gelişiminde ve kalkınmasında büyük gayretler sarf eden Turgut Özal, yaptığı reformlarla da demokrasi tarihimizde derin izler bırakmıştır. Ülkemizin kalkınmasına katkıları ve hizmetleriyle her zaman milletimizin gönlünde yer alacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı ölümünün 28. yılında rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49