Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Başhekimliğe asalete atanmasının ardından, çok kısa bir sürede hastanenin çehresini değiştirmeyi başaran Başhekim Şelli, Tıbbi atık deposu yenilendi, acil serviste kırmızı alan açıldı, hastanenin ön kısmında bulunan alanda, 80 araçlık otopark yapıldı.

Şelli sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada, yeni çamaşırhanenin bitirilmesi ile birlikte, eski çamaşırhanenin çocuk acil servisine ekleneceğini duyurdu.

Şelli,"Balıklıgöl Devlet Hastenemiz Çocuk Acil Servisinin genişletme ve revizyonu anlamında yeni çamaşırhane inşaatımızın bitirilip taşınması,eski yerinde çocuk acil servisine eklenerek daha geniş bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet verme sürecine yakında başlanacaktır.il Sağlık Müdürümüz ve kamu hastaneleri hizmetleri başkanımız Dr.Ahmet Kara’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederim"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49