Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Aydın’dan  Bayram mesajı
Said Fethi Aydın mesajında "Birbirimize sevgiyle yaklaşalım, saygı duyalım ve yardımlaşalım." ifadelerine yer verirken, "Ramazan ayı bize sabrı, hoşgörüyü, paylaşmayı ve dayanışmayı öğretir. Bu öğretileri hayatımızın her anında hatırlayarak, birlikte yaşamaya devam edelim." dedi.

Şanlıurfa Aydınlar Koleji Kurucusu Said Fethi Aydın yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; "Ramazan Bayramı'nın coşkusunu tüm Şanlıurfa ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu bayram, ülkemize ve milletimize barış, huzur ve refah getirir.Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Ramazan Bayramınız mübarek olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49