Öne Çıkanlar polis Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı! kaza Şanlıurfada 5 siyasi parti il başkanı toplantı

Bu haber kez okundu.

Aslan, İhaleler Canlı Yayında Yapılacak
Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan, muhtar ziyaretlerine devam ediyor. Aslan, bu ziyaretler kapsamında Narlıkuyu Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Batur’ın seçim bürosunu ziyaret etti. Burada kalabalık bir kitle tarafından karşılanan Aslan, projeleri hakkında bilgi verdi. Büroda kendisini karşılamak için gelenlere hitaben konuşan Aslan, şeffaf belediyecilik vurgusu yaparak, başkan seçildiğinde bütün ihaleleri canlı yayında yapacağını söyledi.
Kimin ne aldığı belli olacak
Karaköprü Belediye Başkanlığına seçildiğinde belediyenin ‘bizden önce ve bizden sonra’ diye iki döneme ayrılacağını belirten Essum Saatçi Aslan, “Hep beraber belediyeyi yönetmeye geliyorum. Bizden önce ve bizden sonra diye iki dönem olacak bundan emin olabilirsiniz. Bizden önce kapalı belediye vardı; kimin ne yaptığı belli değildi. Bizden sonra açık belediyecilik olacak.”dedi.
Şeffaflık vurgusu yaptı
Belediyecilik anlayışının tamamen şeffaf belediyecilik ilkesi üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Essum Saatçi Aslan, “Herkes belediyede kime ihale veriliyor, kaça veriliyor bilecek. İhalelerin hepsi canlı yayında yapılacak. Belediyenin aylık bütçesi, girdisi, çıktığı hepinizin gözü önünde olacak. Nereye ne harcanmış hepsi açık olacak. Bizim anlayışımız budur.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49