Öne Çıkanlar Alın teri ve emek en yüce değerdir muhammed cıhangır çubukcu ekıncı 1 Mayısı işçilerle kutladı sanlıurfa haber

Bu haber kez okundu.

ANAVATAN Partisine yoğun katılım devam ediyor
ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığı ilçe adaylarını belirlemeye devam ediyor. Partiye her gün yoğun bir katımım sağlanıyor. İl Başkanlığında gerçekleşen Ceylanpınar ilçe başkanı tanıtımına ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyeleri, Ceylanpınar ilçe başkanı Ali Çoban ve ANAVATAN Partisine gönül bağı olan kişiler katıldı.
ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanlığını binasında yapılan ve ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantıda . Daha önce 9 ilçe adayını belirleyen parti Ceylanpınar ilçe başkanı belirlendi Ceylanpınar ilçe başkanlığına getirilen Ali Çoban'a yetki belgesini ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan takdim etti.
Ceylanpınar ilçe Başkanı Ali Çoban," ANAVATAN bilindik eski bir partidir, teklif edildi bende kabul ettim inşallah layığıyla yerine getireceğiz ve mutlu sona varacağız"dedi.
ANAVATAN Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ise, yaptığı açıklamada, Şimdiye kadar 10 ilçe adayını belirledik, hedefimiz 13 ilçeyi tamamlamaktır. bir haftaya kadar kalan 3 ilçeyi de tamamlarız. İlçeler tamamlandıktan sonra inşallah virüs te biter bizde sahaya ineriz, partiye katılım çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugünde Ceylanpınar ilçe başkanlığına Ali Çoban'ı getirdik, hayırlı olsun,biz eski ANAVATAN ruhunu yaşatmaya çaılıyoruz"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil yıldız başkanım 4 yıl önce

Başarılar dilerim başkanım

banner24

banner49