Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

Altında hızlı yükseliş
Paralı asker grubu Wagner Grup lideri Yevgeni Prigozjhin'in, Vladimir Putin'e darbe girşimi sonrasında Rusya'da Altın fiyatları canlı ve anlık olarak yatırımcısının gündemindeki yerini koruyor. Dolardaki yükselişle rekor seviyeye çıkan altın fiyatları yükselişe devam ediyor. Altının ons fiyatı, 1.960 dolardan işlem görürken Şanlıurfa’da serbest piyasada gram altın 1558 liraya çıktı.
Altın fiyatları canlı takip ekranı düğün sezonunun açılmasıyla beraber oldukça sık ziyaret edilir hale geldi. Altın gram fiyatı dünyada yaşanan gelişmeler, dolar kuru, ons değerindeki hareketlilik sebebiyle dalgalı seyrini sürdürüyor.
İyi bir yatırım aracı olarak kabul edilen ve yatırımcıların gözdesi olan altın fiyatları, gerek gün içerisinde gerekse de haftalık bazda hareketli bir grafik çiziyor. Bu durum da alış satış değerlerini etkiliyor
Eyyübiye ilçesi kuyumcular çarşısında son günlerde altın hareketliliği devam ediyor. Altın fiyatları da şöyle; Gram altın 1558 lira, çeyrek iki bin 585 lira, yarım Beş bin bin 172 lira ve Cumhuriyet altını 10 bin 296 liradan işlem görüyor.

Anahtar Kelimeler:
Altında Hızlı Yükseliş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49