Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli Okullar yarında tatil!

Bu haber kez okundu.

Akbaş, “Altın Yaptığı Zirvenin Üstünü Her Zaman Test Eder”

Son günlerde altın fiyatlarında yükseliş hızla devam ediyor. Gram Altın son 1 ayın en yüksek seviyesine ulaşarak rekor kırdı. Serbest piyasalara bakıldığında gram altın 1716 TL’den işlem görürken, çeyrek altın 2.847 TL’den işlem görüyor.

Son zamanlarda altın fiyatlarındaki yükselişi değerlendiren kuyumcu Sait Akbaş, altın fiyatlarında yükselişin devam edebileceğini söyledi.

Altın ve dolarda hareketliliğin olduğunu söyleyen Sait Akbaş; “ Altın ve dolarda ara ara hareketlilik yaşıyoruz şuanda bir yükseliş trendine girdi ve bununla birlikte insanlarımız şuanda altının yükseleceğine inandı zaten istenilen de oydu. Vatandaşın buna ikna olduğunu görebilmesi ki vatandaşta buna ikna oldu şuan altın alışında ciddi bir yükseliş var yüzde yüzlük bir analiz yaptığımız zaman dışsan kişi altın alıyor on kişi satıyor o da zaruri zorunluktan dolayı satıyor belki bir ev yâda araba için” dedi.

Altının biraz daha yükseleceğini söyleyen Sait Akbaş; “ Altın yaptığı zirvenin üstünü her zaman test eder. Yeni bir zirveden sonra biraz gerileme hareketi yapar aşağılarda bir yer yapar yaptıktan sonra yeni bir zirveyi tekrardan test eder acaba yeni zirveyi yakalayabilir miyim? Yâda onun üstüne çıkabilir miyim şuanda bizim görüşümüz 24 ayar saf altın 1800 lira’ ya gitmesini bekliyoruz sonrasında bir düşüş hareketi gelir ne kadar bir düşüş hareketi gelir on daha belli değil ondan sonra belli bir yere geldikten sonra yükselir” ifadelerinde bulundu.

Altının kıymetli bir maden olduğunu beyan eden Sait Akbaş; “ Altın güven veren bir yatırım tabi yine de yükselecektir. Şuan Cumhuriyet alışımız 11.250 lira alıyoruz 11.550 lira’ ya satıyoruz satıştan çok vatandaşlar altın almaya yöneldiler, altının yükseleceğine inanıyorlar. Bütün kuyumcular olarak altını bir yatırım amaçlı olarak görmelerini istemiyoruz altın sürekli bir yükseliyor bir iniyor vatandaşlar altını bir aksesuar olarak görsünler” sözlerini sarf etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49