Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli Okullar yarında tatil!

Bu haber kez okundu.

AK Parti Yeni MKYK Listesi Belli Oldu Urfa'dan 4 İsim Bulunuyor

Bütün kesimin merakla beklediği, MKYK listesi açıklandı. 50 kişilik asil listede Şanlıurfa’dan 2 kişi yedek listede de 2 kişi olmak üzere toplam 4 kişi yer aldı. Daha öncede MKYK 50 kişilik asil listesinde bulunan Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın yanı sıra KADEM Şanlıurfa İl Başkanlığı yapan ve 24 Haziran seçimlerinde de milletvekili aday adayı olan Vildan Polat’ta 50 kişilik asil listede yer aldı.

Yedek Üye listesinde ise Şanlıurfa’dan Ayşenur Nacar ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu'nda görev yapmış hukukçu-akademisyen Şanlıurfalı Zeynep Müjde Sakar ise Merkez Disiplin Kurulu yedek üye oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49