Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları Yerli Malı Haftası etkinliği düzenledi

Haliliye ilçesi Topçu meydanında kurulan etkinlik çadırına, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün eşi Betül Beyazgül, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat'ın eşi Fethiye Canpolat, AK Parti kadın kolları üyeleri ve kadınlar katıldı.

Yerli malı kermesiyle ilgili bilgi veren AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Demet Saatçi Güven," Bugün burada AK kadınlar olarak "yerli üretim milli tüketim" ile yola çıktık hanımlarımızın ortamlarında hazırlamış oldukları ürünleri sosyal anlamda katkı sunmak için biz aracı olduk bizde ekibin bir parçası olmaktan çok mutluyuz bundan sonraki süreçte kadınların hem ekonomiye, hemde sosyal anlamdaki hayatı kazandırma çalışmalarımız devam edecektir"dedi.

Yerli Malı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan kadınlar, el emeği ürünlerin satışı başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49