Öne Çıkanlar canlı skor harran unıversıtesi Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi Şanlıurfa Organ Nakli valı

Bu haber kez okundu.

AK Parti Halfeti Gençlik Kolları Kongresi Yapıldı

ABDULLAH YİĞİT

Kongreye katılanlar ise Ak Parti Halfeti İlçe Başkanı Av. Canan Onur Seyyar , Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Mkyk Üyesi Av. Abdurrahman Döğücü , Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Mehmet Cem Beyaz, Ak Parti Halfeti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Abdurrahman Bağlı,Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Kurt, Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yasin Fırat Çiftçi ve İl yönetim kurulu üyeleri , Ak Parti Bozova Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş ,Stk Temsilcileri ,Kadın kolları ,Gençlik Kolları ,Ak Parti Halfeti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı .

Divan Başkanı Abdulkadir Akın , Üyeler Yıldız Bilgin,Muzaffer Kurt,Hüseyin Sağır .Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunması ile Konuşmacılar konuşmalarını yaptılar konuşmacılar ise .

Ak Parti Halfeti İlçe Başkanı Av. Canan Onur Seyyar ,Çok değerli mkyk üyeleri,çok değerli il gençlik kolları teşkilatımız,çok değerli dava arkadaşlarımız ,bu davanın izzeti ve iffeti hanım kardeşlerim ,basınımızın güzida temsilcileri , Ak Parti Halfeti ilçe gençlik Kollarımızın 5.olağan kongremize hoş geldiniz. Çok kısa bir süre önce bizlerde nöbet değişimi yaptık. çok büyük katılımlar sağladık .görüyorum ki bu günde Ak Parti nin güçlü rüzgarı Halfeti de esmeye devam ediyor .Partimizle birlikte ilçemizi iktidara taşımayı hedefliyoruz.açılmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız .

Alınan ünvanlar içinde kalmalı sahada aktif olarak çalışmalıdır . Biz Hükümetimizin Halfeti`deki temsil makamıyız.en iyi şekilde Reisimize yaraşır şekilde çalışacağız .

Görevi devreden Burhan Kutlu Arkadaşıma ve dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim.Yeni Gençlik kolları başkanımız Mehmet Şakir Başak Kardeşimize ve yönetimlerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum .

Allah Birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan `ın izinde giden ilçe başkanları olarak durmak yok çalışmaya devam diyorum. Hedef 2023 Dileyerek 2019 seçimlerine Halfeti ilçe Teşkilatımız hazır durumda. dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Mehmet Cem Beyaz ise Bu güne kadar Burhan kardeşime görevi hakkı ile ifade ettikleri için teşekkür ediyorum . Yeni Seçilen Başkana ise tebrik ediyorum .Bizde farklı bir şekilde bekliyoruz .Halfeti ilçe başkanımız Canan Başkan hanım dediği gibi iktidarın nimetlerinden faydalanıyoruz. halfeti ilçemizde kadının eli değdi . Halfeti bu davaya gönül vermiş insanlar en iyi yere getirecekler . sizlerin sayesinde inşaallah sizlerin sayesinde sandıkları dolduracak .Halfeti ilçemizde partimizi birinci parti yapacağız.

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Mkyk Üyesi Av.Abdurrahman Döğücü , sizler gibi elimizden gelenleri yaparak Recep Tayyip Erdoğan yolundan giden Partililer olarak elimizi taşın altına ,gövdemizi koymak için çalışmalarımız devam etmekte olduğunu, Bu güzel kentimiz Halfeti ilçemizin turizimde en iyi yere gelmesi gerektiğini. bu güzel halfeti ilçemizden ilk defa geliyorum. bu düğün ve bayram günü şenlendirelim diye burdayız teşkilatımız ile beraberiz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49