Öne Çıkanlar urfa haber polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı!

Bu haber kez okundu.

35 Kişi Eğitimlerini Tamamlayarak Sertifikalarını Aldı

Hastane konferans salonunda verilen eğitimi; Çocuk Endokrin uzmanı Dr. Recep Polat, DâhiliyeUzm. Dr. Umut Sert, Diyabet eğitim hemşiresi Nilüfer Bağmancı, Diyetisyen Büşra Öztürk, Diyetisyen İbrahim Halil Yeğenoğlu, Fizyoterapist Ozan Orhun Çalışkan, Psikolog Songül Altun tarafından sabah yetişkin diyabetlilere Öğleden sonra çocuk diyabetlilere 2 hafta eğitim vermişlerdir.

Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi hastane yöneticisi Uz Dr. Faruk GÜNAK "Dünya Sağlık Örgütü tarafından salgın olarak ifade edilen bu kronik hastalık, komplikasyonları dolayısıyla insan vücudunda birçok sistem ve organın olumsuz etkilenmesine yol açmaktadır. Diyabet sıklığındaki bu artışın en önemli nedenleri sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam ve bunlarla ilişkili olarak obezitenin artmasıdır. Biz Şanlıurfa Eğitimve araştırma Hastanesi olarak halkımızı diyabet konusunda bilinçlendirmek için çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Hastane idarecilerinin katılan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet töreninde, Hastane idarecileri “Diyabet Okulu” mezunlarını vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkânı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHastaneEgıtımDıyebet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49