Öne Çıkanlar urfa haber polis kaza Urfa belediye başkanı koronaya yakalandı Şanlıurfada cuma namazı kılındı!

Bu haber kez okundu.

11 Çocuk Yetim Kaldı

Geçtiğimiz hafta sonu Haliliye ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde İddiaya göre husumetli olduğu ailenin evine giden şahıs, içeridekilere kurşun yağdırdı. Olayda baba Mehmet Güven (68) ve oğulları Murat Güven (35), İ.Halil Güven (32), Ramazan Güven (38) ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, üç kardeş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Baba Mehmet Güven'in hastanede tedavisi sürerken, hayatını kaybeden Mehmet, Murat ve İ.Halil Güven kardeşler toprağa verildi.

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan Ekipler, A.Ç. (48) olduğunu belirledikleri zanlının, Karaköprü ilçesinin Maşuk mevkisinde bir evde saklandığını tespit etti.Polis ve jandarma ekiplerince belirlenen adrese düzenlenen operasyonda A.Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Üç çocuğunu kaybeden Anne, ağıt yakarak ölen üç oğlunun 11 çocuğun da yetim kaldığını belirti.

Anne "Çocuklarımı kim öldürdü bilmiyorum, Benim çocuklarım öldü, çocuklarım kanı yerde kalmasın Murat'ımın, Halil'imin, Ramazan'ın kanı yerde kalmasın, Murat'ın dört çocuğu var, Halil'in 2 çocuğu Ramazan'ımın 5 çocuğu var. Ben şimdi ne yapacağım Başbakan'a sesleniyorum, Cumhurbaşkanına sesleniyorum bunu bir önlem alınsın"diye feryat etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49