Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa urfahaber Başkan Beyazgül fakıbaba

Bu haber kez okundu.

10 Bölgede Asfalt Çalışması Yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, merkez Karaköprü ilçesi Mehmet Hafız Bulvarında yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı Mehmet Hafız Bulvarında Fen İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışması yapıldı. Kış mevsimi öncesinde asfalt çalışmasını tamamlamak için yoğun çaba gösteren ekipler, çalışmalarını sürdürüyor. Sıcak asfalt seriminin yapıldığı Mehmet Hafız Bulvarındaki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, görevlilerden bilgi aldı.

10 BÖLGEDE ASFALT ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Şanlıurfa merkez ve 10 ilçede asfalt çalışmasının devam ettiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Yol medeniyettir. Yeni bir şehir inşa ediyorsanız bu alt yapı ve yoldan başlar. Bir şehrin gelişebilmesi ve hayat bulması adına, yatırımcıyı çekebilmesi ve yatırım yapan insanların yapmış olduğu yatırımdan pişmanlık duymaması için ana arterler noktasında Fen İşleri Daire Başkanlığımız, Yol İşleri Şube Müdürlüğümüz büyük bir performans gösteriyor. Şanlıurfa geneline baktığımızda 13 ilçede Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından toplam 10 bölgede şu an asfalt çalışması yapılıyor. Yeni Şanlıurfa'nın inşa edildiği Dağ eteği, Maşuk, Karaköprü, Yenice bölgesi ve 3 ilçemizin gelişim alanında 11 bulvar çalışması yapılıyor ve Şanlıurfa rahatlayacaktır. Çok kaliteli asfalt ve çok kaliteli alt yapı çalışması yapılıyor. Mehmet Hafız bulvarında yağmur drenajı öteki dereye drene edildi. Alt yapı olmadan üst yapının bir anlamı yoktur. Milletimizin kaynaklarını doğru bir şekilde harcamamız lazım. Çalışkan Büyükşehir kadrosuyla bu şehrin kırsal ve 13 ilçe merkezi ile güzel hizmet alabilmesi noktasında 750 milyon liralık projeyi çalıştı, kaynağını çözdü ve şu an bu projeler bir yerde bir ilçede şehir parkı olarak, bir ilçede bulvar, bir ilçede arıtma tesisi, bir ilçede kültür kompleksi olarak her yönü ile artık kendini bulmaya çalışıyor ve bu güzeldi bunu yapan Şanlıurfalı kadrolardır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49