Şanlıurfaspor geçen hafta İzmir deplasmanın da Bucaspor’u yenerek bizleri biraz umutlandırsa da Karacabey deplasmanın da alınan kötü oyun ve sonuç bu takımın Play- Off oynasa da bu oyun kurgusu ile oradan da bir şey yapamayıp elenecek gibi duruyor, evet bizimde içimiz yanıyor doğrudur yönetim elinden geleni yapmış olmasına rağmen bir türlü istikrar ve seri galibiyetler gelmiyor. Taraftar dünden bu yana teknik direktör Serdar Bozkurt hocadan taraf bir hayli kızgın bu kadar kaliteli bir takımın bu derece performansına kimse anlam veremiyor yazık bir sene daha heba olmadan gereken yapılacaktır diye düşünüyorum hafta sonu kendi sahamızda düşme hattında bulunan Karatay Termal 1922 Konyaspor ile maç yapacağız buradan alınacak kötü sonuçtan sonra bir takım radikal kararların alınacağınız düşünüyorum.

Son oynadığımız Karacabey Bld takımı Bursa’nın bir ilçesi ve mütevazi bir kadrosu var fakat sahada oynadıkları oyun ve son 7 maçta mağlubiyet yüzü görmeyip 21 puan toplayarak ne kadar doğru adımlar attıklarının bir göstergesi ben hep şuna inanan biriyimdir futbolda artık isimli oyuncuların yerine gençlere önem vermemiz gerekiyor gençlerin yanına sadece 2-3 tane tecrübeli isimli oyuncu ile takımı kuracaksın ki hem maddi açıdan hem de geleceğe yön verme adına bizlerinde artık bunları yapmamız gerekiyor, belki 3-5 yıl şampiyon olamayız ama en önemli gençler ile yola devam ederiz buda büyük bir projedir.

TFF 1.ligden düştüğümüz sezondan bu yana her sene kaliteli bir ekip kuruyoruz 25-30 oyuncu alıyoruz buralara harcan para sonrası sezon sonu hüsran bir şekilde ligi bitiriyoruz. Taraftar olarak takıma kalan maçlarda destek olmamız gerekiyor umarım bu sezon bir üst lige çıkarız aksi taktirde yine büyük bir hüsran olacak.

günü kendi sahamızda oynayacağımız Karatay Termal 1922 Konyaspor maçında umarım seri maçların başlangıcı olur rakip takım da 27 puan ile düşme potasında onlarda bu maça çok önem veriyor, alt taraftan uzaklaşmak için rakip takımda varlarını yoklarını ortaya koyacaktır kolay maç olmayacak fakat ilk golü atan takım biraz daha kontrollü oynayarak 3 puana yakın taraf olacak diye düşünüyorum. Tek temennim bu takımın sezon sonu bir üst ligde görmek Yönetim , Teknik Heyet ve Futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48