Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dün grup toplantısında taşeronların kadroya alınmasına başlayacaklarını açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamasıyla birlikte bütün taşeron işçileri telaş sardı acaba bende faydalana bildirim diye Şanlıurfa'da en çok taşeron işçi Belediye bünyesinde yer alıyor işçiler Bize de kadro verilecek mi yoksa sadece belirli kişilere mi kafalarında soru işareti devam ediyor.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesine yönelik düzenlemenin ayrıntılarına ilişkin yaptığı açıklamada; kamu idareleriyle belediyeler ve il özel idarelerinde yaklaşık 720 bin asıl ve yardımcı iş yapan taşeron personelin kapsadığı belirti. Kapsama dahil personelin 1 Kasım 2015'ten önce işe girmiş ve halen çalışmaya devam ediyor olması gerekecek. Bu kişiler, devlet memurluğuna atanmak için aranan şartları taşıyacak. Emekli aylığı almaya hak kazanmış ya da 65 yaşını doldurmuş taşeron işçi düzenlemeden yararlanacağını söyledi.
Şanlıurfa belediyelerde çalışan taşeronları işçiler kadro için şimdiden AK Parti milletvekillerini aramaya başladı. Araya hatırlı dostlar girmeye başladı. Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izlenecek... 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48