Sezonun ilk devresinin son maçında lider Tuzlaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta galibiyetten çok saha zemini dikkatlerden kaçmadı , bu kötü zeminde sakatlık olmaması büyük bir mucize ayağa top yapan Şanlıurfasporlu futbolcular bu maçta ayakta kalmakta zorlandı. Lider Tuzlaspor ile oynadığımız maç öncesi 8 puanlık farkın bu maçdan kesin olarak galip gelip puan farkını aşağı çekmemiz gerekiyor du aksi olsaydı şampiyonluk Hayal olurdu futbolcu kardeşlerimizin son iki haftada ki performasında şampiyonluğun güçlü adayı içerisinde olduklarını gösterdi.

Devre arası girdik maddi sıkıntılar halt Safada bu hafta sayın Valimiz Abdullah Erin ile yönetim kurulu toplantı yapacak ve Şanlıurfaspor’un geleceği masaya yatırılacak umarım bu toplantı da olumlu bir sonuç çıkar bizler şanlıurfaspor’u bir üst ligde görmek istiyoruz geçen sezon son saniyede kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon kaçırmayız.

Transfer tahtası kapalı sezon başında son saniyede açtığımız transfer tahtası ligin 2 devresinde yeni dosyalar ile birlikte yine karşımıza çıkıyor şuanki dosyalara göre 1,5 milyon ( Trilyon) bu miktar artabilir mevcut futbolculara verilecek ödemeler ile yaklaşık 3 milyona ( Trilyona) ihtiyaç var yönetimin eli kolu bağlı maddi imkansızlık ile bugüne kadar gelindi ve lider ile 5 puanlık fark var umarım herşey şanlıurfaspor için iyi olur.

Mevcut 8 futbolcunun da paralarını alamadıkları gerekçesiyle TFF ye başvurmuş durumdalar sezon başı verilen sözlerin yerine gelmedikleri konusunda sıkıntılar yaşıyorlar eğer bu futbolcularda dosyalarını geri çekmez tek taraflı fesih ederlerse Şanlıurfaspor çöküşü ve bittiği gün olur. Sayın valimizin bu sorunu biran önce çözmesini bekliyoruz.

Emin Yetim ve yönetim kurulu eğer takıma destek olunmaz ise derhal istifa edip kamu oyuna biz takımı buraya kadar getirdik ve anahtarı sayın valiye bırakıp kamuoyuna bir açıklama yapıp gitmeleri gerekir o zaman taraftarın gönlünü ayrı bir yerleri olur.

Sayın Valim ve Mülkü amirler Şanlıurfaspor ‘ a kalıcı gelir sağlanmadığı müddetçe bu sorunlar her zaman gelir sizi bulur biran önce sorunlarımızın çözülüp kalıcı gelir anlamında projeler yapılması lazım yoksa her sezon bu sorunlar ile karşı karşıya geliriz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49