Şanlıurfaspor için şehirde bir ölü toprağı serilmiş durumda, evet 4 hafta da alınan 1 puan ve oynanan futboldan kimse memnun değil ama şehrin marka değeri olan takımı bu kadar da yalnız bırakmakta doğru değil,geçen hafta içinde futbolcular sosyal medya da bir metin paylaştılar ve sezon içerisinde ki sıkıntıları dile getirdiler haklı oldukları konular var maddi sıkıntının boyutunu ortaya koyarak bir farkındalık yaratmak istediler ama bana göre bu bile fayda etmedi.

Sezon başı Emin Yetim başkanın listesi kazandıktan sonra yönetimin işi çok zor diye bir köşe yazısı yazmıştım o yazımda kalıcı gelir olmaz ise yönetim sezon içerisinde sıkıntılı dönem yaşayacak demiştim ama ben bu kadar kötüsünü beklemiyordum adeta yönetim tek başına bırakılmış durumda, hani bu takım hepimizindi şimdi ne oldu da Emin Yetim ve yönetimi suçlar duruma geldik,kimine göre şampiyonluk gitti ama matematiksel olarak devam ediyor gelin el birliği ile şu anda ki Play - Off potasından uzaklaşmayalım bu takıma destek olalım. Taraftarın bu yönetime inancı kalmadı bu saatten sonra neler olur bilemiyoruz ama tek umudum bu takımın biran önce bu sıkıntısında uzaklaşması ve eski günlerine dönmesi. Emin Yetim ve yönetim kurulu sezon sonuna kadar takımın başında kalacağını düşünüyorum 3 yıl sonra bir kongre var ama sezon sonu bu ligde kalırsak yönetimin bu süreyi uzatacağını zannetmiyorum ve bırakma kararı alacağını düşünüyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49