50 yıllık bir çınar olan Şanlıurfaspor maddi sıkıntılar ile gündemden düşmüyor, eski oyunculara olan borcundan dolayı transfer tahta kapalı olan şanlı takımın birde mevcut oyuncuların ödemeleri yapılmayınca futbolcuların takımdan ayrılmaları gündemde bu sıkıntıları kim nasıl çözecekse vakit geçmeden çözsün takıma destek olunmaz ise yarın geç olabilir.

Mevcut başkan Emin Yetim açıklamasın da yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz dünya’nın hiçbir yerinde kulüp borçları sadece yönetime yüklenmiyor 2 dönemdir başkanlık yapıyorum ama bu kadar sahipsiz bir Şanlıurfaspor yönetimi görmedik sosyal medyadan herkes bu takıma sahip çıkmaları konusunda mülki amirleri göreve çağırmalarına rağmen bir türlü destek olunmuyor ve nedenini de bilmiyoruz. Mevcut oyunculara 1.5 milyon( Trilyon) paraya ihtiyaç var 2 milyonluk şehirde buda zor değil bu taraftarı sevindirelim.

Şehir olarak şampiyonluğa kenetlenmemiz gerekiyor , bu sezon şampiyon olmamamız için hiçbir engel yok yeter ki maddi sıkıntıları aşalım başta Sayın Millet Vekilleri, Vali Bey ve Belediye Başkanları bu takıma maddi destek olmaları gerekiyor, seçim zamanı Ak Parti aday adaylarında maddi konuda Şanlıurfaspor’a destek olmaları gerekiyor amaçları Şanlıurfa ya hizmet ise Şanlı takımdan başlamaları gerekiyor.

Hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraş maçının önemi artı artık her maç önemli taraftarın artık bu takıma destek olması gerekiyor maç bileti 5 TL hiç bir şey yapamıyorsak bu takıma 1 bilet alıp destek olmamız gerekiyor.

Bir sonraki köşe yazında görüşmek üzere...........

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49