Öne Çıkanlar ak partı harran unıversıtesi Okullar yarında tatil! canlı skor Eyyübiye ilçesinde ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Silivri’ye 2-0 Yenildi

3. lig 1. grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 14. haftasında sahasında Silivrispor'u konuk etti. Kırmızı siyahlı ekip evinde oynadığı bu önemli karşılaşmaya son haftalarda alınan kötü sonuçları telafi etmek adına mutlak galibiyet parolası ile çıksa da ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarının başlarında dakikalar 49'u gösterirken kurduğu baskıyla Gökhan Göksu ile aradığı golü bulan konuk ekip Silivrispor deplasmanda öne geçmenin sağladığı avantajla kalesini gole kapatmayı başardı.

Karbel Karaköprü Belediyespor'un kalan dakikalarda atakları sonuç vermezken maçın 90+ 1'inci dakikasında Emin Altunay ile bulduğu 2'inci golle maçın skorunu belirleyen konuk ekip karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve puanını 17'ye yükseltti. Temsilcimiz Karaköprü Belediyespor ise zirve yolunda aldığı bu yara ile 21 puanla 14'üncü haftayı 6'ıncı sırada kapattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49