Öne Çıkanlar sanlıurfa Haliliye Belediyesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü Kuruldu Başkan Canpolat Urfada Kopya Çekerken Suçüstü Yakalandı!

Bu haber kez okundu.

Hamit İzol'dan Şanlıurfaspor'a Reçete

Destek verilmesi halinde Şanlıurfaspor'u kurtaracağını söyleyen Hamit İzol," Şanlıurfaspor'u, kurtarmak için bana ne düşerse ben göreve hazırım, Memleketimin takımı bu duruma düşmesine çok üzüldüm. Vali, Belediye Başkanları bana gel bu takımı kurtar derse seve seve gelip Şanlıurfaspo'u kurtarmak için elimden geleni yaparım. Şanlıurfaspor'u kurtarmak için koşa koşa Şanlıurfa'ya gelirim orada bir çalışma başlatırız vilayet, Belediyeler, Ticaret odası, ticaret borsası, iş adamları ve Şanlıurfalılarla bir araya gelerek güzel bir çalışma başlatırız bunu Ordu, Kocaeli, Samsun, Malatya ve bir çok kulüp yaptı. Biz neden yapmayalım ben göreve hazırım güzel bir yönetim oluşturulur bende her konuda oluşacak yönetime destek veririm yanı Şanlıurfaspor'un kurtulması için ne gerekiyorsa çok geniş çaplı bir çalışma yaparak takımı kurtararak bir üst lige çıkartırız. Burada açıklamak istemiyorum takımı kurtarmak için projelerimiz hazır yapacağımız çalışmalarla takımı rahatlıkla kurtarırız bir daha bu takımı bu duruma düşmemesi için çok geniş çaplı tüzük değişikliğine gideriz, bir daha bu takımı hiçbir yönetici ve Başkan takımı borçlandıramaz bu durama düşüremez"diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49