Şanlıurfaspor kongresi yapıldı, ne yazık ki listede tek bir Eski Şanlıurfasporlu yani futbol oynamış futbolu bilen, futboldan anlayan tek bir kişinin listeye alınmaması taraftarları ve üyeleri şok etti. Şanlıurfaspor’da geçtiğimiz dönem Fethi Şimşek başkanlığındaki yönetimde yer alan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses’in yeni listede saf dışı bırakılması hayretle karşılandı. Tatlıses’in yanı sıra 9 isim daha liste dışı kaldı. Bunların yerine alınanlar Şanlıurfaspor’a ne kadar faydalı olacak oda tartışılır.
Kongrede Fethi Şimşek yeniden yönetime seçildi. Ancak Şimşek’in yeni listesinde geçtiğimiz dönemde yönetimde yer alan Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses ile bazı yöneticilerin yer almadığı görüldü. Tatlıses’in yanı sıra geçen dönem yönetimde olup da yeni listede yer almayan Şanlıurfaspor’un hemen hemen bir çok yönetimi ile çalışan ve Şanlıurfaspor’a büyük katkı sağlayan, Gökhan Gökmen, Şanlıurfa Belediyesporda yöneticilik yapmış İbrahim Güllüoğlu, Belediyesporda uzun yıllar  Başkanlık Yapan Mustafa Aydın’ın listede yer almaması herkesi şaşırttı. Şanlıurfaspor’a uzun yıllar hizmet eden Mustafa Yavuz, Şanlıurfasporda bir çok yönetimle çalışan Halil Ateş, liste dışı kaldı. Liste dışı kalan diğer  yöneticiler Ömer Faruk Baysal, Müslüm Yanmaz, Vedat Doğar ve  E. Sabri Ertekin Yönetim geçen yıl  bu takımı Şampiyon yapan Kemal Saraçoğlu’nun yönetimin.den devralarak, biz bu takımı  süper lige.çıkartacağız diyen yönetim,Teknik Direktör Hüseyin Dağ’ın katkısı olmasaydı takım kümeye düşerdi. Geçen sezonu unuttuk, bu sezon takıma bir çok talipli vardı ancak takımın bu kadar borçlu olması nedeni ile kimse yönetime talipli olmadı.Çünkü Sabahattin Cevheri takımı bırakırken kasada para ve futbolcu vardı. Kemal Saraçoğlu takımı bırakırken Şampiyon yapmıştı, yani her şey para değil futboldan anlayan futbol oynamış yöneticilere ihtiyaç var. dünyanın parasını vererek Fotakisi transfer eden ve Şanlıurfaspor’un parasını sokağa atan yöneticiler tekrar Şanlıurfaspor,da yöneticilik yapıyorsa söylenecek hiçbir söz kalmamıştır. Şanlıurfaspor bu kadar borçla nerelere gelecek hepimiz merek ediyoruz.Balıkesirspor süper lige kaç para harcayarak çıktı acaba araştırmak lazım.ayrıca yapılan kongreye protokolün katılmaması dikkat çekti 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49