Şanlıurfaspor’un 3 hafta sonu alınan 2 puanla bir hayal kırıklığına uğramış olsa da transferin son gününde 3 yabancı ve 2 Türk Futbolcu alarak kadrosunu güçlendirdi. Yazımın başlığında da olduğu gibi Şanlıurfaspor için sezon yeni başlıyor,Yönetim kurulu elinden geleni yaptı bundan sonra ki son sözü teknik direktör ve futbolcular verecek takım olarak bir seriye ihtiyacımız var.Milli maç nedeni ile bu hafta PTT 1 lig de maçların olmaması Şanlıurfaspor için bir avantaj olarak görünüyor.
Önümüzde ki hafta ligin iyi futbol oynayan takımlarından Samsunspor deplasmanı’na gideceğiz takım olarak iyi bir futbol sergilememiz lazım, bundan sonra da oluşacak olumsuzlukta Teknik direktör için gereken yapılır diye düşünüyorum.
Milli maç arasını iyi değerlendirmemiz lazım Gap Arena ya bir süper lig takımını getirebiliriz, sezon başı komşu takım Gaziantepspor ile bir hazırlık maçı yapmıştık o maçın rövanşı olarak urfa’da hazırlık maçı yapabiliriz. Futbolcular maç oynayarak takıma adapte olurlar. Normelde hafta içi 5 gün de yapılan antreman yerini alabilecek tek çare hazırlık maçıdır,o yüzden en kötü PTT 1.lig takımlarından biri ile Pazar günü bir hazırlık maçı yapılabilir.Bu konuda gerekli çalışmaları Teknik kadro ve yönetim kurulu düşünüyordur.
Şehir olarak ve taraftar olarak artık kenetlenmesi lazım 367 adet şu ana kadar satılan kombine kart var, yönetim kurulunun kalıcı gelir konusun da bir çalışması yok sezon içerisinde kombine kartlardan gelecek gelir yönetimi rahatlatabilir.Şanlıurfaspor için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmesi lazım.Maddi anlamda güçlü olan kişiler maddi anlamda takıma destek olması lazım,diğer kalan taraftarlarda manevi olarak takımın arkasında destek olması lazım Şanlıurfaspor bu şehrin marka değeridir. 

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………….

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49