Şanlıurfaspor ikinci yarıya Karşıyaka maçıyla start verdi. Antalya kampının ardından yeni transferleriyle Karşıyaka ile karşılaşan Sarı-Yeşilliler, sahadan Mağlubiyetle ayrılarak ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptı. Şanlıurfaspor bu sonuçla taraftarlarını de üzmüş oldu. Takımın hangi sistemle oynadığını kimse bilmiyor kısacası böyle devam ederse Şanlıurfaspor’u zor günler bekliyor
Lige çok para harcayarak şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ancak aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle bu hedefinden uzaklaşan Şanlıurfaspor, İzmir deplasmanında aldığı bu kötü sonuçla şampiyonluk hayalleri de suya düşmüş oldu.
Şanlıurfaspor Özellikle ligin ilk yarısında deplasmanlarda gösterdiği başarıyı ikinci yarıda gösteremedi. Sarı-Yeşilliler, Karşıyaka deplasmanında ortaya koyduğu kötü futbolla hayal kırıklığı yarattı birçok futbolcusunu serbest bırakan Şanlıurfaspor istenen futbolcuları da alamayınca kaderine razı olmuş oldu. Sezon başında yanlış transfer yapan yönetim bana göre ikinci yarıda bu hataya düşmemeli alt yapıdan alınan futbolcular ve mevcut kadro ile para harcamadan yola devam etmeli.
Şanlıurfaspor yönetimi ilk yarı 3 hoca değiştirmesine rağmen başarıya ulaşamadı bana göre takımın başına getirilen Reha Kapsal’da takımı toparlayamadı yönetimin bundan böyle takımın başına daha önce Şanlıurfa Belediyespor ve Şanlıurfaspor’u çalıştırarak Başarlı olan ve pro lisansa sahip olan Şanlıurfanın öz evladı Hüseyin Dağ ile yola devam etmeli. Şanlıurfaspor’un parası boşu boşuna gitmesin ve mevcut kadro ile yola devam etmeli diye düşünüyorum yanı bu hoca ile Şanlıurfaspor’un başarılı olması çok zor.
Şanlıurfaspor yönetimi bundan böyle önümüzdeki sezon için çalışmalar yapmalı önümüzdeki sezon için alınacak Futbolcuları izletip ona göre almalı yanı hocanın menajerin tavsiyesi ile futbolcu alınmamalı hatır gönül ve tavsiye ile futbolcu alınmaz altyapıya önem vermeyen kendi öz kaynaklarına dönmeyen bir Kulüp Başarılı olamaz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49