1. Lig ten düşen Şanlıurfaspor zor günler yaşıyor birçok takım transfer çalışmalarını bitirirken Şanlıurfaspor'da hiçbir hareket yok, Teknik direktörde istifa ederek takımı bıraktı. Bilindiği gibi takımı Şampiyon yapan Kemal Saraçoğlu ve yönetimine siz bu işi bilmiyorsunuz bu işi biz daha iyi biliyoruz ve bu takımı biz süper lige çıkartacağız diyerek Kemal Saraçoğlu'ndan takımı devir alan yönetim takımı bu hale getirdi. Takımı kümeye düşüren bu yönetimin tekrar takımın başına getirilmesi büyük bir hataydı yeni yapılan Kongrede bu yönetim kesinlikle aday olmamayıydı en büyük hata da bu oldu. Yeni bir yönetim iş başına gelseydi takım bu duruma düşmezdi.

Şanlıurfalıların ve Şanlıurfaspor'un tek umudu Şanlıurfa'nın Fakir babası Tarım bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba en kısa zamanda Şanlıurfaspr'a el atarak hemen yönetime kongre kararı aldırıp takıma yeni bir ruh ve heyecana getirilmesi için yeni bir yönetim oluşturulmalı, Yönetim Şanlıurfalıların ve taraftarların istediği Şanlıurfaspor'u Şampiyon yapan Kemal Saraçoğlu'na takım teslim edilmeli inanıyorum ki Kemal Saraçoğlu'na herkes destek verdiği taktirde bu takımı tekrar 1. lige çıkar takımın tek kurtuluşu bu olur diye düşünüyorum, Tarım bakanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya da yeni görevinde başarılar diliyorum...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49