2021-2022 sezonunda Şanlıurfaspor beyaz grupta mücadele edecek kırmızı gruba göre güzel bir gruba düşen sarı yeşilli ekip transferde de istenilen oyuncular alırsa play-off garanti gibi görünüyor.Yönetim kurulu şuana kadar 10 futbolcu ile sözleşme imzaladı bu hafta içinde 5-6 tane daha imza atması bekleniyor, bayram sonrası 25 temmuz da ilk kamp çalışmalarına başlayacak bu zamana kadar büyük ölçüde transferler tamamlanmış olacak .

Teknik direktör Gürses Kılıç hoca şuana kadar alınan oyunculardan memnun , hocanın raporu doğrultusunda alınacak oyuncular içinde görüşmeler devam ediyor umarım prensipte anlaşılan futbolcuylara da imzalar atılır.

Şehir olarak Şanlı takımın yanında olmamız gerekiyor maddi manevi bu takıma destek olmak şart unutmayalım bu sadece yönetim kurulunun vereceği para ile de olmaz şehrin mülki amirleri vali bey,belediye başkanları, stk ve iş adamlarının maddi desteği çok önemlidir.

Kalıcı gelir anlamında yönetim kurulu şuana kadar bir çalışması olmadı umarım bu sezon kalıcı gelir anlamında projeler yapılır ve şampiyonluktan daha önemli bir konu , bakalım zaman bize herşeyi gösterecek.

Şanlıurfa da o kadar büyük firmalar var forma reklamı bir türlü kimse vermek istemiyor bu konuda vekillerimize büyük iş düşüyor , vekillerimiz büyük bir firmadan forma sponsorluğu için gerekli zemini oluşturacaklarına inanıyorum bu konuyu hellederlerse sezon öncesi maddi gelir sağlanmış olurlar.

Tff bu sezon maçların %50 kapasite ile taraftarlı alarak oynatmayı planlıyor taraftarlar da manevi olarak takımın tüm maçlarında destek olması gerekiyor. Umarım bu sezon 12 güç olarak tribünde yerlerini alacaklardır.

  1. sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49