Güneydoğu Tv'de yapılan açıklamalardan sonra Şanlıurfaspor taraftarı ve tüm Şanlıurfalılar Şanlıurfaspor'u 1. lige çıkartan Şampiyon Başkan Kemal Saraçoğlu'nun önümüzdeki hafta yapılacak kongrede bir liste oluşturarak önümüzdeki sezon takımı tekrar 1. lige yükletmesini istiyorlar

Bilindiği gibi Kemal Saraçoğlu ve yönetimi tarihinde ilki kez Şanlıurfaspor'u 1. lige çıkartan başkan olmuştu ancak birileri çıkıp Kemal başkan sen bu işi bilmiyorsun biz bu işi daha iyi biliyoruz takımı hemen süper lige çıkartacağız diyerek yönetimi aldılar. Şanlıurfaspor bu yönetimle her yıl küme düşme korkusu yaşadı ve bu yıl kümeye düştü, tabi sadece Şanlıurfaspor Kümeye düşmede Gap'ın Başkente Şanlıurfa'da kümeye düştü.

Şanlıurfaspor'u kümeye düşüren bu yönetimin tekrar aday olmaması gerek başta Sayın bakanımız Faruk Çelik, Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna, Büyük Şehir belediye başkanımız Sayın Nihat Çiftçi ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci takıma büyük katkı sağladılar yapılan bu yardımlar yerine gitti mi! Bu yönetimden hesap sorulmalı Şanlıurfaspor'un toplam borcu ne kadar olduğu kimse bilmiyor başta sayın bakanımız, Milletvekillerimiz, sayın Valimiz, sayın Belediye başkanlarımız Şanlıurfaspor'u tekrar 1.Lige çıkması için ele ele vererek tüm Şanlıurfalıların desteklediği Kemal Saraçoğlu'na destek verip yeni bir yönetim oluşturulmalı diye düşünüyorum yoksa takım daha da kötüye gider.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49