Dokuz günlük ikinci uzun tatil de artısı ve eksisi ile geride kaldı. Bu vesile ile bir kez daha Kurban Bayramınızı tabrik ediyorum.
Temennim dokuz günlük uzun tatilin ardından bugün özellikle kurum ve kuruluşlarda oda oda, makam makam ‘Bayramlaşmanın’ devam etmemesidir. Çünkü, nedense birçok kurumda bu adet hale getirilmiş.
Memurlar bayramda, bayramlaşma günü dahi belli olduğu halde kuruma gelmemesinden dolayı, birçok kurumda Müdür ya da amirin zaafiyeti yüzünden ne yazık ki bayram sonrası bile bayramlaşmaların devam ettiğine zaman zaman şahitlik edebilmekteyiz.
Neyse asıl konumuza dönelim biz.
Sancılı çalacak olan zil meselesine.
Evet, bugün yeni eğitim ve öğretim yılı başlayacak.
Başlayacak olmasına karşın eğitimde bir dizi sorunlşarda ne yazık ki karşımızda olacak.
Sorunların en başında öğretmen eksikliği ve sıkıntısı gelecek.
Öğretmenleri, ders kitaplarındaki kriz! Bunu da yetersiz derslikler, araç ve donanımlar ile personel eksiklikleri takip edecek.
Evet, yeni eğitim öğretim yılında 58 ders kitabının yerine yenileri basılacakmış!
Neden?
58 ders kitabı FETÖ’yü anımsatıyormuşta ondan!
Bu eğitimdeki durumumuz.
Belediyelerde, Üniversitelerde, Valiliklerde, kurum ve kuruluşlarda, askeriyede, emniyettte, adliyede ve daha nice yerlerde ne yazık ki durumlar bugün ders başının yapılacağı okullardan pek farkı yok gibi.
Urfa’nın da aralarında olduğu 21 ilin Valisi İçişleri Bakanının alel acele çağrısı üzerine soluğu Ankara’da aldılar.
Bölge başta olmak üzere ülkemiz genelinde yaşananlar malumunuz.
Sınırlarımızın ötesinin de maalesef sınırlarımız içinden farkı yok gibi!
Her taraf aqteş çemberi.
Dilerim, başta iş başındaki Hükümetimiz olmak üzere yaşanan tüm bu olayların üzerlerine gitmeleri, yaşanan sıkıntılara son vermeleri, ekonomi başta olmak üzere iç pazara yeni bir dinamizm kazandırmaları, yastık altında duran sıcak paralrın yeniden kazandırılacak olan güven ile iç payasaya girmesini sağlamaları ve en önemlisi tüm insanlara yarınlar adına güven, umut aşılandırılmasıdır.
 
Yeni eğitim öğretim yılının başta yarınlarımız olan çocuklarımız olmak üzere tüm öğreymen ve idarecilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Uyuşturucudan, ahlaksızlıktan, tembellikten uzak çalışkan. Ülkesini ve bayrağını seven bir neslin yetişmesi temennisi ile..
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49