Bana sorarsanız bu sezon şampiyonluk mu ? yoksa kalıcı gelir mi olsun derseniz hiç düşünmeden kalıcı gelir derim yıllardır sözler verilen ve bir türlü faaliyete geçiremediğimiz kalıcı geliri, gelin bu sezon bir olalım şampiyon olmayalım ama kalıcı geliri helledelim kalıcım gelirde şampiyon olalım.
Her sezon gerek Büyükşehir belediye başkanı , ilçe belediye başkanı ve Vali bey maddi yönden katkıda bulunuyor ama bu sorunu günü birlik çözüme kavuşturuyor bize göre bu yöntem eski bir yöntem bizler artık günlük değil ömür boyu bu takımın maddi sıkıntılara düşmemesi ve her ay belli bir maddi gelirin olmasından yanayız unutmayalım ki Şanlıurfaspor maddi sıkıntılardan dolayı eski futbolculara ödenmesi gereken paralar ödenmediği için kulüp kapama noktasına gelmişti.
Şanlıurfaspor bu şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu bu nedenle bu şehir de nice holdingler var bu şehirde para kazanıyorlar bu şirketlerin de gerek reklam konusunda sponsor olarak bu takıma maddi destek sağlaması gerekiyor umarım bu sezon artık büyük bir şirketten gögüs reklamı alırız.
Yönetim kurulu bu sezon kambine kart sezon başı hazırlayıp buradan da kalıcı bir gelir sağlamamız gerekiyor bu sezon her konuda projeler üretim sıcak paranın Şanlıurfaspor kasasına aktarılması da çok önemlidir diye düşünüyorum.
Kulüp başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu bu sezon transferlere başladı şu ana kadar alınan oyuncular genç oyuncular planlama 2-3 sezonluk olarak düşünülüyor gerçek anlamda çekirdek bir kadro oluşturulması için bu sezon ilk transferler gemçlerden oluşacak daha sonra bunların aralarına tercübeli oyuncularda alınarak koşan mücadele edeb bir ekip oluşturulması planlanıyor.Bakılım bizi bu sezon neler bekliyor. ŞANLIURFASPOR takımımıza başarılar diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49