Şanlıurfaspor ligin şampiyon adaylarından Tarsus İdmanyurdu deplasmanın da 1-0 mağlup oldu , ligde kötü günler geçiren Tarsus İdmanyurdu son iki maçı kazanarak biraz rahat nefes aldı ve üst sıralara tırmanmaya başladı. Fakat sosyal medyaya bakarsak sanki Şanlıurfaspor için lig bitmiş şampiyonluk gitmiş gibi bir karamsarlık var unutmayalım ki sadece bir maç kayıp ettik sezon daha uzun telafisi mümkün bunu herkes böyle bilmesi gerekiyor.
Şanlıurfaspor Tarsus deplasmanına galibiyet için gitmişti fakat evdeki hesap çarşıya uymadı , ilk devre oynanan iyi oyun , fakat ikinci devre kötü oyun ve oyuncu değişiklik tercihleri ile mağlubiyet kaçınılmaz oldu bizleri de bu mağlubiyet çok üzdü sosyal medyada bugün ki mağlubiyet sonrası ikiye bölündü bir kesim teknik direktör Serdar Bozkurt hocayı eleştirirken , bir kesimde hocada sorun yok futbolcularda suç olduğunu düşünüyor. İlk devre bitimine kadar bu takım transfer yapamayacak o yüzden mevcut oyunculara güvenip onların moralini yüksek tutmamız gerekiyor.
Bugün ki mağlubiyet sonrası kulüp başkanı Emin Yetim başkanda sosyal medya hesabından bazı yaptırımların zamanı geldi herkes sorumluluğun farkında olmak zorunda sorumluluk almayan veya farkında olmayanlarla ilgili biz sorumluluk alıp gerekeni yapacağız. İfadelerini kullandı bakalım bizlerde bekleyip göreceğiz neler olacak diye Yönetim kurulu olarak maddi konuda futbolcuların ödemelerini yapıyor ama bu bile mağlubiyet ve kötü oyuna engel olamıyor bakalım ilerleyen günler bizlere neleri gösterecek.
Bugün ki mağlubiyeti unutup önümüzdeki hafta ligde oynayacağımız Ispartaspor maçına hazırlanmamız gerekiyor lig uzun bir maraton böyle kaza yenilgileri olacak oraya takılıp kalmamak gerekiyor inanıyoruz bu takım ilk devrenin sonuna kadar ilk iki sıradaki yerini hiç kaybetmeyecektir. Daha sonra nokta transferler ile sezon sonu şampiyonluğu göğüsleyeceğiz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere.....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49