Şanlıurfaspor TFF 1.Ligde oynarken kadromuzda bulunan yabancı oyunculara sözleşme gereği ödenmesi gereken paralar ödenmeyince bu sezon - 6 puan ile maalesef başlamak durumunda kaldık buda tarih de Şanlıurfa spor için bir ilk olarak kayıtlara geçti. Bundan sonra sezon başladıktan itibaren ödemeler yine yapılmaz ise puan silme cezaları artarak devam edecek ve 2 dönem transfer yasağı cezası daha gelmesi bekleniyor.

Şanlıurfaspor’un bulunduğu beyaz grupta sezonunun açılmasına 10 günlük bir süre kaldı takımımız Afyon kampımda Pazartesi günü ilk hazırlık maçında Etimesgut Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı bu sezonda gol yollarında sıkıntılar çekileceği aşikar bakalım zaman bize her şeyi gösterecek

Başkan Mehmet Yılmaz şu ana kadar takıma ödeme yaptığını duymadık bu sezon geçmiş dönemlere göre Şanlıurfa spor için çok zorlu bir süreç geçirecek bakalım neler yaşıyacağız.

Kamu oyunda Karaköprü Belediyespor ismi değişecek Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları 15-20 trilyon yardım yapılacak haberleri gerçek dışı bir haber olarak görülmekte bu süreçte bu kadar büyük paralar verilmez, bu paralar verile bilseydi Şanlıurfaspor’a verilirdi lütfen bu gibi ithamlar ile kimseyi suçlamayalım bunun ne Şanlıurfa’ya nede Şanlıurfaspor’a bir faydası olmaz.

Benim bu sezon Şanlı takımdan beklentim, ligde kalsın yeter biraz gerçekçi olmamız lazım hayal dünyasında yaşamıyoruz kulüp başkanı şuana kadar maddi bir katkı sağlamadı bundan sonra sağlanıp sağlanmadığını göreceğiz.Yeni sezonda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49