Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı Karacabey belediyespor maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturdu , ligde kolay takım yok her takım sürpriz yapabilecek yetenekte, fakat bir konuya daha açıklık getireyim geçen hafta ve bu hafta bu haftaki rakipler tamamen kapanan ve Şanlıurfaspor gibi şampiyonluğa oynayan ekipten alınacak bir puan onlar için çok değerli bu yüzde rakiplerin kapanması normal diye düşünüyorum. Kapalı savunmayı ceza sahası dışından bulacağımız şutlar ile yıkabileceğimizi benim gibi Gürsen hoca da düşünmüş ve rakibi yıkma planını bunun üzerine kurmuş nitekim 3 golde ceza sahası dışından atılan şutlar ile geldi.

Gürse Kılıç hoca yavaş yavaş kafasında istenilen 11 oyuncusunu oluşturmaya başlamış nitekim bundan sonraki haftalarda 7-8 oyuncu garanti diğer 3 oyuncu da sakatlık ceza durumuna göre değişecektir kolay maç yok her hafta takım olma yolunda ilerliyoruz ve önümüzdeki haftalarda daha güzel bir oyun yapısı ve Şanlıurfaspor’u sahada göreceğiz.

Karacabey maçında büyük alkışı hak eden bir kitle vardı onlarda büyük Şanlıurfaspor taraftarından başkası değildi 90 dakika takıma gerçekten 12 güç oldular ilerleyen haftalarda taraftar sayımız her geçen gün artacaktır. Covid 19 dolayı herkes 2 doz aşılarını olsun ve şanlı takımımızı tribünde desteklemeye devam etsinler Şahsım olarak bende Şanlı taraftarı desteklerinden dolayı kutluyorum.

Bu hafta ligde 4.hafta oynanacak Şanlıurfaspor bu haftayı maç yapmadan geçirecek bir hazır maçı yapma imkanı olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum belki amatör takımlar ile bir maç yapma imkanı olabilir futbolcular hazırlık maçı da olsa performans anlamında hoca oynamayan oyuncuları izleme imkanı bulacaktır.

5 hafta deplasman da ligin bir başka genç ekibi Kırklarelispor ile maç yapacağız genç ve defans hattı çok hata yapabilen bir ekip çok gol yiyorlar bizim rahatlıkla kazanmamız gerekiyor , fakat Eskişehirspor deplasmanın da yapılan hatalara bir daha düşmememiz için rakip’i iyi analiz edip ona göre oyun planı hazırlamamız gerekiyor.

Şanlıurfaspor’a reklam konusunda kimsenin yardım etmemesini hayretle izliyorum bu kadar iş adamları , büyük şirketler var neden reklam vermezler , neden destek olmazlar anlamak mümkün değil umarım ilerleyen haftalar da reklam konusunda bir sponsor bulunur da maddi sorunları da aşmış oluruz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48