Şanlıurfaspor kendi sahasında Kırklarelispor’u yenerek gruplara adını yazdırdı, Ziraat Türkiye Kupası hem maddi anlamda önemli bir gelir kaynağı olarak da görebiliriz. Grup maçlarında 5 büyük takımdan bir tanesi Şanlıurfa’ya gelecek ve maç yapacağız bu anlamda şehrin bu maçlar da karnaval havasına gireceğini ve bu maçlar dolayısı ile Şanlıurfaspor’un kasasına passolig satışından gelecek paralar da çok önemli.Daha önceden Ziraat Türkiye kupası finalinde Şanlıurfa da Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak maç da 1 hafta buyuncu Şanlıurfa ulusal medya da ve sosyal medya da çok ilgi görmüştü o hafta Şanlıurfa ekonomisi canlanmıştı her kez bu mantıkla bakması lazım.
Takım olarak zor günler geçiriyoruz Çarşamba günü oynanan maçta 2.lig takımı olmasına rağmen son dakikalarda kazanılan golden sonra üst tura çıkmamız bizleri biraz Umutsuzlaştırmış olabilir fakat takım olarak ilerleyen günlerde iyi olacağız bu maçlarda alınan puandan çok  lig için Şanlıurfaspor’un işine çok yarayacak diye düşünüyorum.
Tugay Kerimoğlu hocanın gelişi ile birlikte 2.galibiyetimizi takımdaki sakat ve cezalı oyuncuların takıma tekrar katılması teknik heyeti ve yönetim kurulunu memnun ediyor. Takım olarak ilk yarı sonuna kadar elimizden gelen en yüksek puanı alıp üst sıralarda tamamlamamız gerekiyor.
Hafta sonu oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı bizim için çok önem kazandı kendi sahasından iyi futbol oynayamayan Kardemir Karabükspor’dan bizim puan almamız zor değil eski oyuncularımızın orda oluşu bizim için bir avantaj olabilir,bu futbolcuları tanıyoruz ve teknik ekip bu takımın maç kasetlerini izletiyordur, Şanlıurfaspor takım oyununu oynarsa defans da bireysel hatalar yapmadığımız taktirde 3 puan olmasa bile 1 puan alırız diye düşünüyorum.
Yönetim kurulu hafta içi almış olduğu bir karar ile teknik kadro , futbolcular ve yönetim kurulu arasındaki olumlu ve olumsuz bilgileri yönetime aktarmak için Şanlıurfaspro’un eski kaptanlığını yapmış olan Sedat Yeşilkaya’yı bu görevin başına getirmişler daha öncede bu  göreve birileri getirmişti fakat başarılı olmamışlardı umarım bu defa başarılı olurlar.Her şey Şanlıurfaspor için başka Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor yok.
 
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49