Şanlıurfaspor geçtiğimiz pazar günü Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleşen kongreye aday çıkmaması Şanlıurfaspor taraftarını üzdü , 50 yıllık çınar olan sarı yeşilli takıma bu kadar ilgisizlik neden yıllarca komşu illeri hep örnek gösterilmesi bizleri derinden üzmekte, kongre de ilk izlenim Büyükşehir Belediye destekli bir yönetimin oluşturulduğu ve bir liste çıkarılacağı duyumları aldık ama son dakika ne hikmetse liste geri çekildi divan kuruluna verilen bir teklifte daha güzel bir liste oluşturulması için 1 haftalık mola verildi ( Ertelendi) tüzük gereği 2. kez erteleme olamayacağından mola taktiği fikri devreye konularak belkide Şanlıurfaspor kapanması önlenmiş oldu üyelerinde ve taraftarların fazla ilgi göstermediği gözlerden kaçmadı geçmiş dönemde kongreye muhalif kesim gelir onlarda yapılan yanlışları söylerdi ama bu defa onlarda ilgisizliğe ayak uydurdu.

Kongrenin ertelenmesinden sonra sosyal medya da taraftarlar Belediye destekli bir yönetim oluşacaksa efsane başkan Kemal Saraçoğlunun gelmesinde yana eski bilgili yönetim kurulu ve belediye destekli yeni bir oluşum olurda Şanlıurfaspor’ un geleceğinin daha güzel olacağı düşüncesi çoğunluktadır.

22 Haziran 2019 Cumartesi yapılacak olan kongre de benim düşüncemde eskiden başarılı yöneticilik yapmış abilerimiz , Futbol oynamış abilerimiz ve kurumlarımızın birer temsilcisi listeye girerse daha güçlü bir liste oluşur , hani bir ata sözü var ya birlikten kuvvet doğar umarım hepimizin tek düşüncesi olan Şanlıurfa sporu önünüzdeki sezon bir üst lige çıkarmak için birlik beraberliğin oluşur.

kongre de Şanlıurfaspor’ un 55 milyon ( Trilyon ) borçunun açıklanması salonda soğuk bir duş etkisi yarattı

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49