Yerel seçimlerde en çekişmeli illerin başında Şanlıurfa geliyor. AK Parti Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yerine aday gösterdiği eski Vali Celalettin Güvenç, BDP'nin Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir ile yarışacağı seçimlerde, CHP de kadın aday Hale Soran'ı çıkardı. MHP ise, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu'nu aday gösterdi.
 
Ak Parti, Şanlıurfa’nın Eyyübiye’den aday  gösterilen adaya karşı  17 aday adayı birleşti. Ak parti’den aday adayı olan Doç. Dr. Hasan Çeçe aday gösterilmeyince  MHP’den Eyyüpiye adayı oldu. Yine Ak parti’den Aday adayı olan Hasan Oğul partisinden istifa ederek Saadet partinden Eyyüpiye adayı oldu. Karaköprü’de Nihat Çiftçi karşısında eski Karaköprü belediye başkanlarından Ahmet Güzel Saadet partisinden aday oldu.
Öyle görünüyor ki 30 Mart’ta kadar Urfa’da Kış dönemimde sıcak siyaset havaları hakim olacak… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49