Şanlıurfaspor Gürses Kılıç hocanın gelişi ile birlikte 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak puan durumunda 13 sıraya kadar çıktı ilk mağlubiyetini geçen hafta kendi sahasında Sarıyer’e karşı aldık 3 topumuz direkten döndü ve sayısız gol fırsatları kaçırarak belkide mağlubiyetin gelmesine sebep olmuştuk , ben her zaman söylüyorum iyi oynamamın yanında futbol şansıda yanında olacak maalesef Sarıyer maçında şans yanımızda yoktu bu maçı geride bırakıp önümüzde oynayacağınız Manisa FK maçına dönmemiz gerekiyor. Hafta içi çarşamba günü oynayacağımız maçın hazırlıkları başladı Ege ekibi namağlup bir çekilde lige devam ediyor matematiksel olarak bizden 1 puan almaları taktirde TFF 1 lige yükselmiş olacaklar , sarı yeşilli ekip bu maçtan alacağı her puan önemli kimmesin endişesi olmasın olası bir mağlubiyet dahi olsa Şanlıurfaspor bu ligden düşmeyecektir kimse karamsar olmasın takım olarak biz çok iyi durumdayız bizim altımızda ki takımların bizden daha kötü kadroları var sadece inanarak Şanlıurfaspor’un kalan maçlarında şehir olarak yanlarında olduğumuzu onlara hissettirelim.

Pandeminden dolayı 2 lige ara verilmeden maçlar hafta içi ve hafta sonu devam ediyor Manisa maçı sonrası Play - Off’u hedefleyen Çorumspor ile pazar günü kendi sahamızda çok önemli bir maça daha çıkacağız benim düşüncem bundan sonra maçlarda özelikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan kesinlikle 3 puan almamız gerekiyor ligin bitmesine 5 hafta gibi kısa bir süre kalıyor biran önce ligde kalmayı garantilememiz gerekiyor aksi taktirde stresli haftalar bizim futbolcularında üzerinde olacaktır.

Şehir olarak kalan maçlarda mülki amirlerin maddi taraftarında manevi olarak takımı yalnız bırakmaması da çok önemli takım motivasyonunu sezon sonuna kadar koruması da şart bundan sonraki maçlarda takıma başarılar diliyorum. Bu ligde kalacağız kimsenin şüphesi olmasın yeter ki teknik ekibe ve futbolculara güvenelim.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere......,,,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan KARACAN 3 yıl önce

Urfaspor henüz garantilemedi İnegöl ergey ve gumushane ile dörtlü averajda kalırsa düşer rehavet yok yanlış bilgi verilmesin sonra çok uzulebiliriz son maçta puan almaliyiz

banner24

banner49