Lige karabükspor galibiyeti ile başlayan 3.lig temsilcimiz Karbel Karaköprüspor daha sonraki 5 maçta inişli çıkışlı maçlar oynayarak sıkıntılı bir sürece girmişti , hatta teknik direktör Hüseyin Dağ’ın istifa edeceği bile gündeme gelmişti yönetim kurulu teknik heyet ve futbolcular ile yapmış oldukları toplantıda takımın almış olduğu kötü sonuçlar sonrası sizlere güvenimiz tam çok iyi bir ekipsiniz genç ve tecrübeli arkadaşlardan oluşan bir ekipsiniz maçlara çıkıp kendi oyununuzu oynadığınız zaman yenemeyeceğiniz takım yoktur ifadelerinden sonra son sekiz haftada yenilgi yüzü görmeyen bir ekip haline geldiler,buda gerçek oyunlarını ve karakterlerini oyuna yansıtmaya başladıklarının bir göstergesi. Ben bu konuda teknik ekip Hüseyin Dağ hocamı ve teknik ekibi kutluyorum az bir bütçe ile neler yapılabileceklerini ortaya koydular. Şampiyonluğa oynayan ve üst sıralardaki takımları gerek yenerek gerekse berabere kalarak güçlü bir takım olduklarına herkese gösterdiler.
Başta kulüp başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu olarak takıma ne kadar önem verdiklerinin bir göstergesi kaptan Fevzi Özkan gibi bir oyuncuyu bu takıma kazandırdı, Erşen Çilingir gibi tecrübeli bir kaleci , gol yollarında şuanda takımı sırtlayan Umut Dilek , Barış Şen ve Halil Yılmaz gibi çok iyi oyuncular var bunların yanına 2.devre 4-5 tane daha iyi oyuncu alınırsa bu takım rahatlıkla Play- Off en önemli ekibi olur diye düşünüyorum.
Ben her hafta sonu Karber Karaköprünün maçlarını izlemeye gidiyorum buradan Karaköprü taraftarına seslenmek istiyorum bu takımı yalnız bırakmayın 12. Güç olarak her zaman takımın yanında olun Karaköprü Belediyespor Taraftar derneği Mehmet Toprak ve ekibi her zaman takımın maçlarını kaçırmıyor onlara da buradan teşekkür ediyorum her maçta 90 dakika bağırıyorlar önemli olan o stadyumu tam doldurup daha çok destek olmak.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49