Terörün; Dini, imanı, rengi, mezhebi, şekli, şeması ve de en önemlisi merhametin ve de zerre kadar içlerinde Allah korkusu olmadığını son beş ayda üçüncü kez kahpe saldırı ile karşı karşıya kalan Başkent Ankara’da bir kez daha şahit olduk.
7 Haziran seçimlerinden sonra adeta ülkemizde baş gösteren bu tür kahpe saldırıların dilerim bu son yaşadığımız olay sonuncu olur.
Terörü kim ya da kimler neden yaptılar?
PKK’mı?
DHKP-C mi?
DAİŞ mi?
PYD mi?
Suriye endeksli El Muhaberat mı?
Ya da bir başka ülkeye bağlı ajanların örgütsel işleri mi?
Bu sorunun muhatabı olarak karşımıza birden fazla eli kanlı terör örgütü çıkmakta. İşte bana göre bugün ülkemiz için en büyük tehlike de bu! Yani karşımızdaki düşman belli değil. Saldırı nereden gelecek bilemiyoruz. Şu, bu, o bana göre fark etmez. Benim için önemli olan bu tür olayların bir daha ülkemiz ve dünya da hiçbir yerinde yaşamaması ve bu tür kahpe saldırılara karşı her zaman uyanık olmak zorunluluğunda oluşumuzdur.
Son beş ayda Başkent Ankara’da böylesi kahpe olayın üçüncü kez yaşanması düşündürücü olmak ile birlikte eli kanlı kahpe teröre karşı daha ciddi önlemlerin alınması ve bu noktada karşımıza çıkan istihbarat zafiyetine karşı da yapmamız gerekenleri sözde değil özünde ciddi olarak önlemler almamızdır.
Evet, yeni bir kahpe saldırı daha ve 37 canımız daha aramızdan ayrılıp gittiler. Mekânları cennet olsun. Ülke olarak hepimize geçmiş olsun. Yaralılarımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum. Ve son olarak dileğim istihbaratımızın böylesi kahpe olaylara karşı daha duyarlı olmalarıdır.
Bu ülke terör belasından, illetinden çektiği kadar sanırım hiçbir şeyden çekmedi, yaşamadı. Cenab-ı Allah bizleri ve ülkemizi yeni terör belalarından muhafaza eylesin. (AMİN) ve kahpe terörü lanetliyorum, kınıyorum.
Yeniden buluşmak dileği.. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49