Şanlıurfaspor beklide sezon başından bu güne kadar böyle güzel futbol oynamamıştı. Güneydoğu derbisi diye adlandırılan maçta komşu ilimiz Gaziantep BB spor’u her iki yarıda bulduğu goller ile yenmiş olması bizleri ve taraftarı memnun etmiş oldu. Aslında atılan 2 golden ziyade kaçırılan goller ile beklide tarihi farkı kaçırmış olduk,Osman Özköylü hocanın gelişi ile birlikte takımı hücuma yönelik futbol oynatması bu takımın ne kadar kaliteli olduğunu ortaya çıkardı,gol sıkıntısı çeken takım sayısız gol fırsatlarını girip atamadığı gözlerden kaçmadı.
Osman Özköylü hoca geldiği hafta bana 3-4 hafta gibi bir süre lazım takım iyi benim hücum futbol oynatma mantığını takıma adapte etmem lazım bu süreyi kayıpsız atlatırsak bu takımın neler yapacağını herkes görecektir.Nitekim bu haftadan itibaren görmeye başladık.
Ara transferde alınan oyunculara gelirce , bazı kamu oyunda bu futbolcu kaliteli olsa takımlarından ayrılmazlardı yönetim bu işi bilmiyor diye yönetimi eleştirenler gördü ki Adiloviç ve Serdar Eğlik transferi de iki oyuncunun bundan sonra takıma faydalı olacaklarının sinyanlerini verdi.Özellikler son 3 hafta da attığı gollerle takımı sırtlayan Serdar Eğlik’i de bu başarılı performansından dolayı kutluyorum.
Gaziantep BB spor maçının takım olarak bütün futbolcuları kutluyorum ama, bir alkışı hak edecek oyuncu varsa da o da şüphesiz kaptan Rodrigo Tello , geldiği günden bu yana böyle güzel bir futbol oynamadı diye düşünen tek ben değilim bütün spor kamuoyu benim gibi düşünüyordur. Bir ikili mücadelede Salih ile kafa kafaya çarpışması ile kaşının açılması ve atılan dikişe rağmen tekrar oynamak istemesi ,bu maçın adamı olacağının sinyalini bizlere vermişti.Nitekim 90 cı dakika da atmış olduğu müthiş gol ile hem takımını rahatlattı hem de maçın adamı olmayı hak etmiş oldu.
Bu hafta Osman Özköylü’nün Rodrigo Tello’yu forvet arkası oynatması da bu performansının yükselmesine neden oldu diye düşünüyorum, son iki maçtır defans arkasına atmış olduğu mükemmel paslar takımın ne kadar gol pozisyonlarına girdiğini görmüş olduk.Beklide sezon başından bu yana Rodrigo Tello’nun orta sahada yanlış yerde oynatılması da etken oldu diye düşünüyorum Osman hocanın bundan sonra forvet arkası oynatırsa Rodrigo Tello dan daha güzel maçlar çıkaracağını inanıyorum.
Başkan Fethi Şimşek ve yönetim kurulu tam kadro Tribün de heyecanla maçı takip etmeleri gözlerden kaçmadı,Yönetim kurulu sezon başından bu yana haksız yere eleştiri a   lmaları bizleri ne kadar üzmüş olsa da bu galibiyetler bizden çok onlara mutluluk veriyor ve bizler de gerçek Şanlıurfaspor’lu isek bu yönetim kuruluna ve takıma sahip çıkmamız lazım.Unutmayalım başka Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor yok.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49