2021-2022 futbol sezonu açılış maçında Şanlıurfaspor kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı ilk maçta rakibini Ankara Demirspor’u 1-0 mağlup ederek ilk haftayı 3 puanla kapattı pandemiden dolayı TFF bu sezon % 50 kapasite ile ev sahibi takım taraftarlarının maç izleme imkanı sundu bundan dolayı uzun süredir maçları izleyemeyen seyirciler bu maçta tribünleri doldurarak sarı yeşilli ceylanlara 12 güç oldular , maça gelen seyirciler maçları ne kadar özlediklerini takıma verdikleri destek ile adeta tribünde karnaval havasında coştular.
Sezonun ilk maçları her zaman zordur yeni oluşan bir takım olmamızdan dolayı uyum ve pas koridorlarını tam olarak yapamadık bunun için 4-5 hafta zamana ihtiyaç var teknik direktör Gürses kılıç hoca takımdaki uyum sorunu bu zaman içerisinde çözerse bu sezon çok puan toplar sezon sonu da şampiyonluğu göğüsleriz.
Yönetim kurulu kombine kartlar ile takıma destek sağlamak istiyor bundan dolayı satışa çıkan kombine kartları alıp takıma biz taraftarlar olarak destek olmamız gerekiyor . Bu sezon beyaz grupta şampiyonluğa oynayacak takımlara baktığımızda ŞANLIURFASPOR, PENDİKSPOR VE TARSUS İDMANYURDU takımları arasında geçecek gibi görünüyor az hata yapan takım şampiyonluğu göğüsleyecek gönlümüzden geçen takım tabiki de Şanlıurfaspor inşallah şampiyon oluruz.
Bu sezon ilk maçta takımı yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Başkan , Chp Millet vekili Aziz Aydınlık ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi taraftar adına teşekkür ediyorum .Diğer belediye başkanları ,sayın valimiz ve vekillerimizide ilerleyen haftalarda takımın yanında görmek istiyoruz . Özellikle vekillerin Ankara’ya yakın olan deplasman maçlarında şanlı takımın yanında olmaları takıma büyük moral verecektir.
Son olarak Şanlıurfaspor bir tane forvet oyuncusu ile temaslarını sürdürüyor bir aksilik çıkmazsa bu oyuncuyu da alıp 1.transfer dönemini kapatacaktır umarım olur ve takıma fayda sağlar
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49