Ne yalan söyleyeyim, bilgisayarın karşısına geçtiğimde içimden hiçbir konuda bir tek satır yazı dahi yazmak gelmedi.
 
Sadece yazmak mı?
 
Hayır!
 
Bırakın yazı yazmayı, yemek yemek, çevremdekilerle sohbet etmek, daha da kötüsü ayağa kalkıp yürümek dahi içimden gelmiyor, geçmiyor.
 
Nedeni çok basit!
 
Ülke olarak, insanlık olarak çevremizde yaşananlar tabi ki.
 
Ne oluyor bizlere? Sorusunu çoktan geçtim ben. Ülke olarak, insanlık olarak Allah aşkına Nereye gidiyoruz?
 
Nedir bu yaşadıklarımız?
 
Neyi paylaşamıyoruz?
 
Pireden kızıp ta yorgan yakmak da neyin nesi?
 
Bugün hiç kimse yaşadıklarından mutlu değil.
 
Bugün hiç kimse yarınlarından da umutlu değil.
 
Ve en kötüsü herkeste bir korku, bir endişe hâkim.
 
Terör illetinin acımasızlığı, kahpeliğinin yanı sıra iş başında bulunan Hükümetinde kötü yönetimi karşısında bugün bu hale gelmiş bulunmaktayız maalesef.
 
Eğer sağlıklı ve ciddi bir tedavi istiyor isek, hastalık ile ilgili teşhisi, tanıyı doğru olarak koymalı ve tedaviye başlamalıyız.
 
‘benim bu işte sorumluluğum, suçum yok!’ deyip işin içinden çıkmak ve kaçak güreşmekle çözüm adına bu işler olmuyor. Gelinen noktada kimse kimseyi suçlamadan ama kaçakta güreşmeden, ‘evet, burada bu hatayı yaptık. Ama bundan sonraki hedefimiz bu! Denilmeli ve soruna neşter vurulmalı.
 
Hayat tüm acımasızlığına karşın bir şekilde devam etmekte.
 
Korkmak ile!
 
Kaçmak ile!
 
Ürpermek ile bu işler çözüme asla kavuşmaz.
 
Eğer ecel gelmiş ise evde pijamalarınla televizyon karşısındayken bile gelir seni bulur. Ama bugün çarşı pazarda yaşananlar karşısında meydanı tamamen boşaltmakta yarınlar adına daha da kötü bir adım olmuş olacaktır.
 
Bugün, dünden daha fazla sokağa, çarşı pazara çıkılmalıdır.
 
Bugün polisimiz, askerimiz ile tüm güvenlik kuvvetlerimiz daha ciddi bir istihbarat avına girişmeli ve halkın en başta can güvenliği olmak üzere mal güvenliğini sağlamalıdır.
 
Bomba patladıktan sonra bombayı patlatanın kimliğini öğrensem ne olur? Öğrenmesem ne olur?
 
İşte Belçika’da Fransa’nın aradığı terör örgüt lideri Abdeslam nasıl ele geçirildi?
 
Tabi ki çok ciddi istihbarat verileri ile tabi ki! Adamlar bir bardak’ta buldukları parmak izi ile hareket edip, bir semtte yoğunlaşıyorlar. Üst üste gelen aşırı pizza siparişleri endişelerini haklı çıkartıyor ve yeni bir eylem hazırlığı içinde olan terör örgüt lideri Abdeslam kıskıvrak yakalanıyor.
 
 
 
Konuyu uzatmak ve dağıtmak istemiyorum. Bugün evlere kapanmak yerine terör illetine inat şimdi daha çok sokaklara çıkmalıyız. Birlik olmalıyız. Bu ülkenin asla bölünmeyeceğini, parçalanamayacağını el âlem herkese ilan etmeliyiz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49