Şanlıurfa'da Ramazan ayını sakin geçirdi.Eski yıllara nazaran kavga, arazi meselesi çıkmadı yani huzurlu geçti kan dökülmedi.
Dışarıdan bir el olaylar hemen  bayram ertesi güne planlanmış bir şekildi her gün farklı bir olayla oyunlar tezgahlandı. Bir yandan IŞİD çeteleri sivilleri vuruyor, öte yandan PKK askeri, polisi hedef alıyor. Olaylar eş zamanlı yapıldı. Suruç'ta yapılan intihar saldırısında 31 vatandaş hayatını kaybetti. Olaylar daha tazeyken evinde hiç bir savunma yapamadan öldürülen iki polis ve ardından Diyarbakır'da pusu kurularak yine şehit edilen polis  Nitekim örgüt dün Kilis’e saldırdı, bir askerimizi şehit etti. olaylar sanki bir elden tezgahlanmış, amaç kardeş kardeşe kırdırmak huzuru bozmak daha öncede çok kez denendi ama başarılı olunmadı. Her zaman bu kirli  tezgahlar sahnelenecek ama biz hep dik durmalıyız oyunlara gelmemeliyiz...
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49