Şanlıurfaspor 2.kamp çalışmasına Bolu da devam ediyor günde çift idman ile sezon hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz , ara ara hazırlık maçları yaparak da oyuncuların son durumunu gözden geçirmek fırsatı buluyor şu ana kadar 3 hazırlık maçı yaptır teknik heyet futbolcuların bu maçlarda eksikliklerini görme açısından iyi oluyor.Son olara takımımız pazartesi günü 3 cü hazırlık maçını Kırmızı grup takımlarından Sakaryaspor ile yaptı maçta alınan 1-0 yenilgi sonrası oynanan oyun ve futbolcuların uyum sorununun olduğunu bunu da zaman ile atlatacaklarını biliyoruz fakat sosyal medya üzerinden taraftarların oynanan mücadeleye beğenmeyip sitemde bulundular, bana göre yeni oluşan takımda bunlar normal şeyler nitekim takıma yeni gelen 4-5 oyuncunun hafif sakatlığı olması ve bunların yerine oynayan oyuncuların farklı mevkide oynamaları da yenilgide büyük bir etken oldu Gürses Kılıç hoca’nın bu takıma 3-4 tane daha oyuncuya ihtiyaç olduğunu yönetime rapor etti kimse merak etmesin bu takım 20 güne kadar hazır hale gelecektir. 2-3 günde bir kampta hazırlık maçları devam edecek önümüzdeki hafta da Şanlıurfa’da bir hazırlık maçı planlama arasında.

Yönetim kurulu temassa olduğu oyuncular var,hem maddi boyutuna bakılarak hemde takıma katkı sağlayacak oyuncular ile görüşmeler devam ediyor, kimse merak etmesin bu sezon istenilen ve kaliteli bir oyuncu topluluğu oluşturulacak. Bizlere düşen görevde yönetim kurulu maddi ve manevi yardımcı olmak bu benim gibi herkesin destek olmasını gerekiyor umarım biran önce birlik beraberlik sağlanır.

Taraftarlara bir müjdeyi daha vereyim kombine kartlar önümüzdeki hafta satışa çıkıyor maddi destek acısında alacağınız kombine kartları çok önemli bir an önce kombineler tüketilmesi gerekiyor buradan gelecek gelirde futbolcu transferinde önemli bir rol oynayacaktır. Taraftarların geçen sezon pandemiden dolayı maçlara canlı izleyememişlerdi bunu da göz önünde bulundurursak kombinelere yoğun ilgi olacağını düşünüyorum.

Şanlıurfa da hizmet eden büyük firmaların takıma başta göğüs reklamı ve reklam konusunda destek olması gerekiyor , Şanlıurfa’daki STK başkanları bu takıma maddi destek olması için adeta yarışa girmesi gerekirken bu duyarsızlığa bir anlam veremiyorum.

yönetim kurulu kalıcı gelir anlamında bu sezon düğmeye basması gerekiyor kurumsallaşma anlamında atılan adımlar var tesisin yenilenmesi , sosyal medyayı bu sezon daha etkin bir şekilde paylaşım yapılması bunları bir örneği olarak görüyorum ve yönetim kurulunun gayretli çalışmaları olduğunu biliyorum kalıcı gelir anlamında da biran evvel projelerin hayata geçirmelerini bekliyoruz.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49