Şanlıurfa; İlk kez Büyükşehir statüsünde seçimlere giren Şanlıurfa’da, Büyükşehir ve Merkez ilçeleri AK Parti kazanırken, BDP, elindeki belediyelere korurken, 2009’da AK Parti’nin seçimlerde kazandığı tek ilçe olan Bozova’yı da aldı. 
AK Parti’nin kalesi Şanlıurfa’da büyük bir sürpriz yaşanmadı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için BDP adayı Osman Baydemir ile yarışan AK Parti adayı Celalettin Güvenç rakibini ikiye katlayarak seçimlerden büyük bir zafer elde etti.
 
Merkez ilçelerde de büyük bir sürprizin yaşanmadığı Şanlıurfa’da, Karaköprü’de Nihat Çiftçi, Haliliye’de Fevzi Demirkol, Eyyübiye’de ise Mehmet Ekinci ipi göğüsledi
Şanlıurfa’da vatandaşlar oyları kullanırken şunun altını çizdi. Biz Ak parti’yi merkez’de kazandırdık Büyükşehir ve üç ilçe belediyesini Ak parti aldı.
Secim bitti Şanlıurfa büyükşehir ve merkez ilçelerini alan Ak partinin yapacağı büyük projeleri büyük bir heyecanla takip ediyor. Özellikle Büyükşehir Belediye başkanın yapacağı projeler arasında yere alan Tugay projesi Şanlıurfalılar için ayrı bir yer tutuyor.
Haydi hayırlısı biz seçtik sıra onlarda… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49