Şanlıurfaspor sezon başında Gürses Kılıç hocanın isteği doğrultusunda yapılan transferler ile sezona şampiyonluk parolası ile başladı ama ilk yarı sonunda 17 maçta oynanan oyunla gerçekten kamp geçirmemiş bir futbol takımı ve oyuncu topluluğu ile karşı karşıya kaldık. Gerçekler çok acıdır son maçta Nazilli Belediyespor karşısında oynanan oyun ile bu takımdan bir şey olmayacağını biz spor yazarı olarak anladık. Kulüp başkanı Emin Yetim ve yönetim kurulu da Gürses Kılıç hocaya güvenerek hata yatmıştır, nitekim yaptıkları hatayı erken fark etmelerine rağmen yapılacak bir şeyin olmadığını ilk yarı sonuna kadar bu hoca ile yola devam kararı almış olsalar da hocanın bu takıma güveni olmadığından kendi isteği ile bir bahane bulup takımdan ayrılmış oldu , nitekim Gürses hocada bu takımın şampiyon olacağını düşünmüyordu ve istifa ederek takımdan ayrıldı.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu sezon başı yapılan transferlerden bir çok isimli futbolcuyu süresiz kadro dışı bırakarak kendilerine kulüp bulma yönünde bilgi verilmiştir, sadece 2 oyuncu ile Can Erdem ve Şerif doğan ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollar ayrılmıştı, daha sonra Serdar Bozkurt hoca ile anlaşma sağlandı ora istenilen performansı veremeyince ve son olarak takımın başında Ali Tandoğan hoca getirdiler oda 7 lig maçı ve 1 kupa maçı olmak üzere 8 maçta bir galibiyet alamayarak kötü gidişe dur diyemedi onunla da yollar ayrıldı. 2.devre yeni bir hoca ve yeni bir kadro ile 2022’ye bambaşka bir kadro ile çıkacağız. Şanlıurfaspor boşalan teknik direktör görevine ise son olarak 2. Lig kırmızı grup takımlarından Bayburt il özel idare takımını Hakan Yılmaz ile anlaşma sağladı.

Emin yetim başkan ve yönetim kurulu 2. Devre alacakları oyuncuları çok dikkatli transfer etmek zorundalar başka hata yapma şansımız yok sezonu ilk 5 içerisinde bitirmek çok önekli olacaktır belki direk çıkma şansını kayıp etmiş gibi görünsek de Play- Off dan çıkma sansını sonuna kadar sürdürmeliyiz.

2.devre maçlar daha zor geçecek, düşen takımların maçlara asılacağını düşünürsek 17 maçta puan kayıplarını en az yaşayacak takım sezon sonu hedefe ulaşacaktır.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49