Şanlıurfaspor bu sezon büyük bir başarı sağlayarak 2.ligde kalmayı başardı 6 haziran’da yapılacak olan kongrede çoğunluk sağlanmayacak , gözler 13 haziran’da yeterli çoğunluk’ a bakılmazsızın hazırda bulunan delegelerin oyları ile yeni başkan seçilecek. Mevcut başkan Emin Yetim’in tekrar bir liste hazırlığında olduğu kulislerde gelen bilgiler arasında , fakat farklı bir listenin de gündemde olduğu duyumlar arasında , ne olursa olsun amaç Şanlıurfaspor’u daha güçlü bir yönetim ile TFF 1 ligine taşımak ve geçmişte yapılan hataların tekrar yaşanmaması.
Liste hazırlığında kuşkusuz en önemli faktör Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün etkin rolü olacak destekleyeceği kişinin listeyi kazanacağını tahmin ediyorum. Oluşacak yeni yönetimin bilgi birikimi olan kişilerden ve aynı zamanda maddi durumu iyi olan iş adamlarından oluşturulması gerekiyor.
Yeni seçilecek yönetimin ilk olarak yapacağı en önemli konu kalıcı gelir yıllardır faaliyete koyamadığımız kalıcı geliri bu sezon artık devreye koymamız gerekiyor. Sezon içerisinde zaman zaman maddi sıkıntılar yaşanıyor Belediye Başkanları ve vali bey bir yere kadar destek olabilir fakat kalıcı gelir oluşursa sıkıntılı süreçlerde buradan gelen gelir ile sıkıntıların bir bölümü karşılanabilir. Projeler arasında Petrol istasyonu , otopark ve kalıcı dükkan kiraları gibi projeler ile bu takım emin adımlarla bir yerlere gelebilecektir.
Bu sezon TFF 1 lige çıktığımız dönemdeki gibi birlik beraberliği oluşturmamız gerekiyor unutmayalım bu takım hepimizin takımı taraftarların yanı sıra valilik, belediye ve stk birlikteliği ile başarılar oluşturulması gerekiyor. Bu sezon ki sloganı HER BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ diye düşünüyorum.
Yeni yönetim kurulu oluşturulduktan sonra bu sezonda bir aksilik olmazsa teknik direktör Gürses Kılıç ile yola devam kararı alınacak sezon planlamasını bu sezon iyi yapmamız gerekiyor gerek geçmiş futbolcular ile yaptığımız anlaşma gereği borç taksitleri , gerekse SGK ve Maliye yapılandırma borçlarını düzenli ödenmemiz bir transfer kadar önemli bu sezon sezona daha güçlü başlamamıza neden olacak.
Transfer komitesi gerek teknik direktörün raporu doğrultusunda mevcut oyunculardan kalacak isimler ile tekrar sözleşme imzalanmalı ve Transfer edilecek yeni oyuncularında baştan aşağı tüm yönleri ile araştırması gerekiyor geçmişte yapılan hatalara tekrarlanmaması adına güzel planlama yapılması gerekmektedir.
Yeni oluşacak yönetim kuruluna ve Şanlıurfaspor başarılar diliyorum.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…………….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49