Şanlıurfaspor ligin 2 devresinin 2.maçında Eskişehirspor’u sahasında yenerek lige yeni bir sayfa açtı hedef olarak Play- Off dan TFF 1.ligine çıkmak, yönetim kurulu olarak şu ana kadar yapılan transferler kamuoyundan beğenisini aldı umarım alınan oyuncular takıma katkı sağlayacaktır. Yönetim kurulu ve teknik ekibin raporu doğrultusunda 2-3 oyuncu almak için de girişimler devam ediyor 8 şubat’a kadar istenilen mevkilere takviyeler yapılarak daha da güçleneceğiz.
Bu hafta içi oynanması gereken Karacabey Belediyespor maçı elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelendi hafta sonunu da bay geçerek maç yapmadan geçirecek olan Şanlıurfaspor da ligde 10 günlük bir çalışma fırsatı bulacak yeni alınan oyuncuların uyum sorunu da ortadan kalkmış olacak umarım bu fırsatı güzel değerlendireceğiz.
Kulüp başkanı Emin Yetim sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda bu takıma istenilen desteğin verilmediği anlaşılmakta gerek sayın valimiz , belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının bu takıma destek olmaları gerekiyor bu takım hepimizin takımı umarım zaman geçmeden istenilen ödemelerin biran önce yapılır.
Sezon başı da paylaşım yapmıştım kulübe kalıcı gelir anlamında yapılacak projeler çok önemli bu konuda mülki amirlerin biran önce bu konu üzerinde çalışması gerekiyor , nitekim her yıl maddi sıkıntılar yaşayacağımız göz önünde bulundurularak bu projenin bir an önce hayata geçirilmesi gerek . Yapılacak projeler maddi getiriler Şanlıurfaspor yönetimini ve mülki amirleri de bir hayli rahatlatacak, maddi sıkıntılar yaşandığında takımın belli bir aylık geliri olsa ona göre ödemeler yapılır ve bu denli büyük sıkıntıların yaşanmaması sağlanır diye düşünüyorum.
Ankara Demirspor maçı öncesi Ankara buluna Şanlıurfa derneğinin takımı deplasman giderlerini karşılayıp maç öncesi ve maç sonrası vermiş olduğu yemek ve desteklerden dolayı tüm yöneticilerini kutluyorum bu gibi desteklerin tüm deplasman maçlarından görmek istiyoruz. Gittiğimiz illerde belki bir derneğimiz veya 3-5 Şanlıurfalı iş adamlarının birleşmesi ile deplasman giderlerinin karşılanması güzel olur diye düşünüyoruz umarım bunun gibi destekler devam eder.
Taraftarlara da büyük iş düşüyor Şanlıurfaspor’un iç saha amaçlarında tribünleri doldurup takıma destek olması gerekiyor bizler basın mensubu olarak her maça gidip takımın yanında oluyoruz , kimin nasıl bir imkanı varsa bu takıma destek olması gerekiyor maddi destek olamayanlar manevi destek vererek takıma destek vermeleri gerekiyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49