Şanlıurfasporlu futbolculara baktığımız zaman birçoğu yıllarca süper ligde ve üst liglerde oynamış ve kendilerini ispat etmiş oyunculardan kuruldu, fakat bir türlü sezon başından bu yana istenilen performansları sahaya yansıtmadılar aldıkları kötü neticelerle beklide direk şampiyon olma şansını kayıp ettik taki geçen hafta deplasmanda Pazarspor ile oynanan maçı farklı kazanınca futbolcu kardeşlerimiz umarım kendilerine gelmişlerdir bundan sonrada sezon sonuna kadar bu oyuna devam ederler.
Pazarspor maçında oynanan oyun bu sezonun en iyi oyunuydu ve 5-0 lık skor ile de bunu doğrular nitelikteydi bu sezon farklı ilk defa kazandık Serdar Bozkurt hoca ve bu takıma inancımız sonsuz belki direk çıkamayacağız ama bu oyunu devam ettirirsek Play- Off da çıkma şansını yükseltiriz. Tabiki bu oyunu bu hafta oynayacağımız Amedspor maçında da devam ettirmemiz önemli , her hafta üzerine koyarak doğru işleri yapmaya devam etmemiz gerekiyor.
Hafta sonu Cumartesi Güneydoğu derbisi olarak nitelendirdiğimiz Şanlıurfaspor – Amedspor maçında taraftara büyük görev düşüyor 90 dakika yine tribüne gelen taraftarlar takıma destek olsun yolun sonu şampiyonluk olur inşallah. Sosyal medyada bazı Amedspor taraftarların provokatör paylaşımları oluyor kesinlikle onlara uymayalım takımın maddi manevi ceza yemesine müsaade etmeyelim.
Amedspor maçı sonrası Şanlıurfaspor Kastamanuspor ile maç yapacaktı ligden çekildikleri için haftayı maç oynamadan geçirecek bu da bizim için bir avantaj takım biraz dinlenmiş olacak sıkıştırılmış ligde bu ara takıma iyi gelecek daha sonraki hafta yine evimizde Zonguldak kömürspor ile oynayacağız fikstür avantajı 2.devre Şanlıurfaspor lehine görünüyor umarın bunu çok iyi değerlendirir.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere………
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49